top of page

domus olea producten

blad

WAAROM KIEZEN VOOR DOMUS OLEA TOSCANA-PRODUCTEN
Anti-age effectiviteit die wordt aangetoond door wetenschappelijke tests uitgevoerd door het Departement Farmaceutische Wetenschappen van de Universiteit van Florence.

ECO-BIOLOGISCHE CERTIFICERING
om respect voor de consument, het milieu en de dieren te garanderen.

ORGANISCHE TOSCAANSE GRONDSTOFFEN
en afwezigheid van allergene chemicaliën.

MULTIFUNCTIONALITEIT
meer functies in één product.

HOGE TOLERABILITEIT VAN DE HUID
getest op vrijwilligers aan de Universiteit van Ferrara.

VOOR ALLE SOORTEN HUID
voor mannen en vrouwen van alle leeftijden

ONMIDDELLIJK DERMAAL EFFECT
en aangenaam in gebruik.

VERSHEID
omdat ze in kleine batches worden geproduceerd.

Natuurlijke cosmetische materialen

Domus Olea Toscana is een Eco-Organic-lijn van multifunctionele producten met een cosmeceutische werking tegen veroudering .

Tests met onze producten laten een anti-radicalen anti-verouderingsactiviteit zien van wel 85%, dankzij de aanwezigheid van actieve ingrediënten uit olijfbladeren, wijnstok, helichrysum en brandnetel. (5-10 keer hoger dan die van gewone cosmetica)

Huidveroudering, oxidatieve en lichtgevende stress stimuleren inflammatoire en degeneratieve processen in de huid die nauw verband houden met oxidatie en productie van invasieve vrije radicalen (RLOS).

De toegevoegde natuurlijke actieve ingrediënten maken van Domus Olea Toscana een effectieve en krachtige lijn in de preventie en remming van deze oxidatieve, radicale en ontstekingsprocessen die verband houden met veroudering.

De tests werden uitgevoerd door de Onderzoeksgroep gecoördineerd door Prof. A. Romani van het Departement Farmaceutische Wetenschappen van de Universiteit van Florence.

 

bottom of page